Horoskop - Fiskene

Hvad er karakteristika ved Fiskene?Element: vand

Planet: Neptun og Jupiter

Farve: rødlig lilla

Sten: Akvamarin (nyttige sten: jade, opal, månesten, hæmatit)

Mennesker født under Fiskenes tegn er uselviske, selvopofrende, generte og letpåvirkelige. De er særligt følsomme, blide og harmoniske personligheder, som altid idealiserer alt og ser godhed og skønhed overalt. De tænker altid positivt og er ladet med positiv energi. Andre opfatter dem som empatiske og rare mennesker. De nyder det sjove og sociale liv, men foretrækker at se begivenheder fra et sted i baggrunden.


De er styret af intuitive og gode instinkter. De kan ikke lide at skændes, fordi deres natur gør det svært for dem at forsvare sig mod temperamentsfulde mennesker. Selvom de er flittige, er de ikke ambitiøse og kan ikke lide at lægge alle deres æg i én kurv. De foretrækker altid at spille det sikkert frem for at miste fast grund under deres fødder. De foretrækker et roligt og uforstyrret liv.

Fiskene og kærlighed

Når det kommer til kærlighed, er de tilpasningsdygtige, følsomme, giver deres partner en masse plads og lader sig nogle gange tvinge op i et hjørne. Fiskene er et overfølsomt tegn, de kan ikke lide at såre nogen, så de tager ofte kontakt med nogen, selvom de ikke elsker dem, bare for at undgå at såre den anden person, dybest set af medlidenhed. Men deres følelser er altid meget dybe, og de er meget loyale. De er de mest familieorienterede typer af alle stjernetegnene.

Fiskene og sundhed

Fiskene har en tendens til at have langsommere fordøjelse, tager nemt ekstra kilo på og er ofte ude af stand til at tabe sig senere. Deres foretrukne kødfulde mad er selvfølgelig fisk. Med hensyn til grøntsager kan kål, bælgfrugter og cikorie overvejes. Hvad angår frugt, er mango, figner, dadler og, hvad angår krydderier, estragon, timian, hvidløg eller ingefær de mest velegnede til mildere smag.

Hvis de ønsker at tabe sig, er en fælles diæt ideel for dem.

Fiskene og livsstil, rejser

Deres hjem er præget af runde, fine former og komfortable møbler omgivet af smagfuld dekoration. De kan lide et hyggeligt miljø og vil altid skabe et varmt hjem til deres familie, som de vil give deres liv for. De nyder mest at slappe af et sted ved en rolig sø, mens de drikker frugtjuice og beundrer skønheden i de forskellige naturlige former. De elsker at svømme og bade og mange gange viser de sig at være små frække djævle i processen!

Horoskop for i gårDagens horoskopHoroskop for i morgen


reklame