Horoskop - Jomfruen

Hvad kendetegner tegnet Jomfruen?Element: jord

Planet: Merkur

Farve: lysegrøn

Sten: jaspis (nyttige sten: safir, gylden topas, tigerøje, citrin, gul agat, sodalit)

Mennesker født under Jomfruens tegn er venlige, kloge og meget kritiske. De organiserer alt i god tid og ved, hvordan man gør det! Når noget går galt, finder de hurtigt geniale løsninger til at løse problemet. De er meget omhyggelige med at følge principper og omsætte deres ideer i praksis. De er styret af mottoet om, at nøglen til et meningsfuldt liv er rationel og logisk tænkning. Nogle gange kan de virke følelsesløse og kolde, men tværtimod har de et varmt hjerte og er meget følsomme over for ting omkring dem.


De er ekstremt sandfærdige mennesker, som har en bemærkelsesværdig sans for humor, som få kan forstå. Alligevel udtrykker de deres kritik i form af blide, velmenende og ikke stødende vittigheder. De er meget opmærksomme og forsigtige. De er opmærksomme på alle detaljer, hvilket giver dem mulighed for nogle gange at opdage ting, som ofte overses af dem omkring dem. De beundrer alt, hvad der er smukt, og selvom de normalt er adrætte, kan de nogle gange blive dovne.

På trods af deres hjælpsomhed, empati og venlighed har de ikke mange venner, fordi langt de fleste mennesker har svært ved at tage konstant kritik fra dem, uanset om de er positiv eller negativ. Jomfruen er nogle gange overdrevent kritisk over for sig selv. På trods af dette værdsætter de familien og alle, der er vigtige for dem, og selvom det kræver meget tid og kræfter at komme tæt på dem, kan du, hvis det lykkes, få en livslang, pålidelig og loyal ven og følgesvend på alle måder. De færreste ville sige dette om dem, men de kan være utroligt ihærdige og vedholdende, når det kommer til det vigtigste.

Jomfruen og kærlighed

Forelskede er de i starten mistænksomme og ser på en potentiel partner med forsigtighed og et analytisk sind. De tænker længe og grundigt, før de tager et vigtigt skridt, men når de først indgår i et intimt forhold, er de oprigtige og seriøse. De er ikke specielt imponerede over romantik, men de oplever andre ting desto mere intenst. I et forhold er de sensuelle, hengivne og opmærksomme, men kærligheden er relativ for dem – de ser det som en slags bevidst række af beslutninger, så det er svært for dem rigtigt at hengive sig til det.

Jomfruen og sundhed

De har det langsomste stofskifte af alle karakterer, så de har færre fordøjelsesproblemer. De er meget glade for god mad, is og chokoladeovertrukne kager. Af alt kød er kalvekød det mest eftertragtede. Deres yndlingsgrøntsager er agurk, salat, bønner og græskar, og deres yndlingsfrugter er sæsonbestemte, hvor jordbær, meloner, ribs og abrikoser er tættest på. Blandt krydderier foretrækker de cikorie, laurbærblad, kanel og vanilje. Praktisk er også deres første prioritet, når det kommer til at spise. De sørger for, at bestik er rent, og at servietter altid er på plads.

Den bedste måde at slippe af med overskydende vægt er at følge en 90-dages opløsning diæt.

Jomfruen og livsstil, rejser

Deres hjem er praktisk og komfortabelt, og alt sker af en grund. Hvad de putter i det, hvorfor de har lagt det der, og hvor de har lagt det, selvom de løsninger, der gives i starten, kan virke mærkelige. Deres rejsesmag er alsidig. De kan dog ikke lide at tage på ferie alene, og de kan heller ikke lide at rejse i store grupper og foretrækker at være sammen med nær familie og venner. De er ikke særlig kræsne. De foretrækker at vælge et billigere sted at bo, for eksempel fordi de tror, at når de først er der, vil de opdage alt som planlagt, og at de alligevel ikke vil bruge så meget tid på hotellet, så der er ingen grund til at tage hen til et sted. det er for dyrt.

Horoskop for i gårDagens horoskopHoroskop for i morgen


reklame