Horoskop - Vandmanden

Hvad er kendetegnene ved Vandmanden?Element: luft

Planet: Uranus

Farve: lilla

Sten: ametyst (nyttige sten: safir, turkis, akvamarin, jade, opal, lapis)

Vandmanden er et unikt tegn, hvis personlighed kan beskrives i alle livets aspekter med et enkelt ord: excentrisk! At følge regler og holde traditioner er ikke deres stærke side, fordi de anser dem for meningsløse. De leder efter måder at gøre tingene anderledes på, de prøver at gøre tingene på deres måde, og de er meget interessante mennesker.


De har en seriøs og ejendommelig måde at tænke på, de sætter deres sjæl først, de planlægger altid stort, men vejen til en vellykket gennemførelse af deres planer er ofte skæv, netop på grund af deres usædvanlige måde at håndtere situationer på. De har et godt kunstnerisk sind og fremragende instinkter. Selvom de ofte er stædige og ufleksible, kommunikerer de godt med deres omgivelser og kan være beslutsomme og innovative ledere.

De udtrykker normalt deres kritik skarpt, men forsøger som regel at gøre det på en legende og humoristisk måde. De går ikke ind for formalitet og en overfladisk og rigid tilgang. Deres ydre fremtoning er en troværdig afspejling af deres personlighed, og de er særligt glade for atypisk morfologi og originale farver, der står i kontrast til andre, men på en måde, der er hundrede procent smagfuld. De er store fortalere for retfærdighed, de hader undertrykkelse og frihed er en prioritet for dem. Det er ikke underligt, at mange kunstnere og filosoffer er blandt dem.

Vandmanden og kærlighed

I deres forhold sætter de tæt venskab med deres partner og respekt for den anden før kærlighed. Selv i intimsfæren kan de godt lide at prøve nye ting, så de kan lide mærkelige og ekstreme situationer. Hvis de føler sig frie nok, bliver de trofaste partnere.

Vandmanden og sundhed

De har et relativt hurtigt stofskifte, og selvom de foretrækker en aktiv livsstil, er de ofte plaget af mindre fordøjelsesproblemer. Hvis de spiser kød, er fisk det bedste valg for deres stofskifte, og grøntsager omfatter agurk, salat, rødbeder, courgette og rødløg. Hvis vi taler om frugt, er deres mest almindelige valg meloner, morgenfruer og ferskner. Da de kan lide unikke og usædvanlige smage, falder valget i dette tilfælde på timian, mynte, lakrids, vanilje og persille.

Med hensyn til kost er den mest effektive måde for dem at spise masser af frugt og grøntsager og begrænse kødspisningen.

Vandmanden og livsstil, rejser

Vandmanden har elegante, moderne og originalt indrettede huse. Vandmanden kan lide at rejse til mindre kendte steder og er mindre interesserede i landskabet og afslapning end i den fremmede kultur og lokale mennesker, de kan lære at kende på en bestemt destination. De er gode rejsekammerater, som du er sikker på at få usædvanlige og interessante oplevelser med.

Horoskop for i gårDagens horoskopHoroskop for i morgen


reklame