Horoskop - Tvillingerne

Hvad er kendetegnene ved Tvillingerne?Element: luft

Planet: Merkur

Farve: orange

Sten: topas (nyttige sten: smaragd, agat, turmalin, citrin, zirkon, månesten, tigerøje)

Tvillingerne er aktive, nysgerrige og sjove mennesker, der nyder inspirerende og varierede miljøer. De kan godt lide at bevæge sig rundt og er derfor gladest, når de kan udforske nye ting. De elsker at rejse og lære om andre mennesker, sprog og kulturer. De har gode kommunikationsevner og er generelt venlige og fleksible.


På grund af deres lette væsen og afslappede natur bliver de nogle gange betragtet lidt underligt, men det er kun fordi det skyldes deres karakterer. De er så charmerende og venlige, at det er umuligt at ikke lide dem i længden. Overvældet af deres ønske om information taler de ofte "for meget", nogle gange til det punkt, at andre simpelthen ikke får et ord ind i deres virksomhed. På trods af dette er de populære i samfundet, fordi de ikke er uinteressante og altid kan indgå i en god, uengageret debat.

På grund af deres umættelige nysgerrighed og omskiftelige stemninger lader de ofte tingene stå ufærdige og starter noget nyt og anderledes. Deres adfærd og motivation er derfor praktisk talt mærkelig for nogle. Men på grund af deres følsomhed kan de håndtere tvister godt, og hvis de stopper et øjeblik, kan de have en debat om næsten alt, der giver mening. De slukker ikke for nogen følelser i livet, som de ikke allerede kender til, men de kan som regel ikke komme rigtig dybt ind i noget og foretrækker bare at svæve med.

Tvillingerne og kærlighed

Tvillingerne er forelskede, især i deres ungdom, søger variation og er ofte ikke den mest stabile partner. Deres nysgerrighed kan nemt føre dem til fortræd, som de har svært ved at kontrollere. De er let begejstrede, men deres entusiasme for nogen er normalt kortvarig. Selvom de ender med nogen, er det vigtigt for dem at være single og at kunne tale om tingene med deres partner i længere tid.

Tvillingerne og sundhed

Tvillingerne har brug for motion, hvilket betyder, at de har et hurtigere stofskifte. Deres yndlingskød er fjerkræ og kylling, og deres yndlingsgrøntsager er tomater, peberfrugt, bønner og kål. Yndlingsfrugter er normalt pærer og tropiske frugter som granatæbler og dadler. Da de kan lide behageligt skarpe og krydrede smage, er peber, chili og peberrod deres yndlingskrydderier.

Ved slankekure er deres motto: mere, men mindre og let.

Tvillingerne og livsstil, rejser

Tvillingernes hjem er lyst og luftigt, enkelt møbleret og uorganiseret, men ikke fordi de er beskedne, men simpelthen fordi deres hurtige liv betyder, at de ikke bruger meget tid på at gennemgå deres ting. De spiser helst i små cafeterier og fastfoodrestauranter, hvor de bare kan spise og komme videre. For dem er det vigtigste at få gang i tankerne. De elsker at rejse, og sightseeing er det perfekte eventyr for dem.

Horoskop for i gårDagens horoskopHoroskop for i morgen


reklame