Horoskop - Vædderen

Hvad er kendetegnene ved Vædderen?Element: ild

Planet: Mars

Farve: rød

Sten: rubin (nyttige sten: diamant, mokka, jaspis, ildopal, ametyst)

Vædderen er passioneret, eventyrlysten, nysgerrig og kan lide udfordringer. De er ekstremt temperamentsfulde og reagerer derfor meget voldsomt på forskellige livssituationer. Da deres planet er Mars, kan de godt lide at kæmpe og fremprovokere konflikter. Dette kan være til stor gavn for dem, hvis de lærer at kontrollere det, men hvis de ikke kan, kan de nemt skade andre uden at være klar over det.


De kan lide at prøve nye ting, selvom udholdenhed ikke altid er deres stærke side. De er åbne, direkte og sandfærdige. Du kommer aldrig til at kede dig i deres tilstedeværelse, og det er derfor, de er så populære i fællesskabet. De leder ikke efter et forhold for enhver pris. Kun hvis de vælger at gøre det. Vædderen værdsætter autonomi og uafhængighed. De er ikke overfølsomme. De viser deres hengivenhed mere gennem handlinger og foretrækker at træffe nøgterne beslutninger. Vædderen er ret stædig og vælger altid den vej, de synes er rigtig, og nogle gange betaler de prisen for det.

Vædderen og kærlighed

Forelsket drages han normalt af kortvarige bekendtskaber i sin ungdom, men når han finder den rigtige, kan han blive en tro følgesvend, som altid vil stå ved sin partner. I et længerevarende forhold skal du dog være opmærksom på, at det er svært at holde på hans opmærksomhed. De kan lide spænding og bruger meget energi dag efter dag på at tilfredsstille deres behov.

Vædderen og sundhed

På grund af deres hurtige stofskifte og aktive, livlige livsstil, er det praktisk for Vædderen at undgå tunge måltider. Yndlingskød er lam og fisk. Et passende indtag af grøntsager såsom radiser, peberfrugt, løg og kartofler er også vigtigt. Blandt frugter er hindbær, meloner og kiwi særligt velegnede til dem. Af de mere bitre er grapefrugt den bedste. De kan generelt godt lide skarpe, krydrede og intense smage. Rosmarin, safran, timian og mynte kan derfor være ønskværdige smagsstoffer for dem. De er særligt afhængige af slik, så for at holde dem sunde anbefales det at spise tørret frugt, hjemmelavede sirupper og yoghurt.

De foretrækker sport, hvor de kan konkurrere og sammenligne deres færdigheder med andre. Det er vigtigt, at de lærer tålmodighed i deres daglige træning, og at de ikke giver op med det samme, hvis resultaterne ikke er umiddelbart og mærkbare efter et par uger.

Hvis de vælger at gå på diæt, er Atkins-diæten den mest gavnlige for dem.

Vædderen og livsstil, rejser

Vædderen er en inkarneret liberalist, så individuelle rejser anbefales, når du rejser, hvor du kan opdage nye ting på egen hånd, med det selskab, du vælger, og med det selskab, du også vælger. Hans eventyrlyst driver ham til at tage på eventyrlige ture til flere byer og lande.

Horoskop for i gårDagens horoskopHoroskop for i morgen


reklame