Horoskop - Skorpionen

Hvad kendetegner Skorpionen?Element: vand

Planet: Mars og Pluto

Farve: blå

Sten: granat (nyttige sten: rubin, opal, rhodonit, karneol, mokkasten, topas)

Skorpioner er energiske, overvældende, vedholdende og lidenskabelige. De er gode karakterbedømmere og kan derfor finde fælles fodslag med næsten alle. De holder dog fast i deres principper til det sidste, og hvis de har et skænderi med nogen, kan de ikke gå på kompromis. I tilfælde af skuffelse eller fiasko kan de komme sig utrolig hurtigt og starte forfra. De er stærke, hypnotiske personligheder, men har virkelig et hjerte af guld.


De kan lide at eksperimentere med alt, de er eventyrlystne og fascinerede af alt, hvad der er mystisk og mystisk. Men det, der kendetegner dem mest, er deres muntre humør og positive livssyn. De kan se og drage fordel af selv de mest desperate situationer. De er meget initiativrige og ivrige efter at påtage sig store projekter, uden at blive afskrækket af selv det tilsyneladende umulige. Dette sætter dem i stand til at påtage sig ting, som andre ville have opgivet for længe siden. Måske er det derfor, vi ofte finder berømte videnskabsmænd, opdagelsesrejsende og ledere blandt dem.

Skorpionen og kærlighed

De er de sande erobrere! Intet andet tegn er så domineret af seksualitet. De er ekstremt passionerede i kærlighed og oplever hvert øjeblik sammen instinktivt og dybt. Troskab og et afslappet miljø er dog ikke altid deres stærke sider, så de kan kun binde sig til nogen, hvis de finder ham eller hende interessant og spændende nok. De kan også elske oprigtigt og vil altid holde fast i den, der er tæt på dem.

Skorpionen og sundhed

Når det kommer til mad, er de næsten ligeglade med, hvad de spiser, men de bekymrer sig om kvaliteten. De tager nemt på i vægt, men kan hurtigt tabe sig. De er meget glade for velsmagende kød, fisk, krabber og skaldyr er særligt godt for dem. Deres yndlingsgrøntsager er gulerødder, squash og radiser, og deres yndlingsfrugter er meloner, abrikoser og grapefrugt. Da de kan lide intense smage, er koriander, basilikum og peberrod deres foretrukne krydderier.

Når vi taler om vægttab, er den mest effektive diæt for dem fravænningsdiæten.

Skorpionen og livsstil, rejser

Deres hjem er stilfulde, unikke og altid pæne. De omgiver sig med ting, der afspejler deres personlighed og interesser. De elsker at udforske verden, og når de er et ukendt sted, elsker de at udforske og opdage interessante ting. Dybest set er de tiltrukket af mysterier og mystiske ting generelt.

Horoskop for i gårDagens horoskopHoroskop for i morgen


reklame