Horoskop - Krebsen

Hvad er kendetegnene ved Krebsen?Element: vand

Planet: Månen

Farve: gullig orange

Sten: bjergkrystal (nyttige sten: rubin, jade, smaragd, rosenkvarts, aventurin, malakit, kalcedon)

De har en meget opmærksom, omsorgsfuld og frygtsom natur. Deres grundlæggende kendetegn er at undgå konfliktsituationer for enhver pris. De er normalt udenfor og mangler ofte selvtillid. Deres slående følsomhed og kærlighed til deres familie gør dem varme og venlige, men deres tilbageholdenhed gør dem let fornærmede, men viser det aldrig. De trækker sig tilbage og lukker sig af fra verden, så dem, der ikke kender dem godt, nemt kan "falde ud" af deres ikke særlig store omgangskreds.


De er usædvanligt omstillingsparate og rolige mennesker, der er lige så interesserede i at tilbringe tid derhjemme, som de er i deres udseende. De foretrækker langsomme ændringer på alle områder, men kan tilpasse sig pludselige ændringer på kort tid. De kan lide at samle på ting fra en tidlig alder, og deres hobbyer varer ofte hele livet.

Krebsen og kærlighed

I privatlivet er de det bedste valg for et langsigtet og pålideligt forhold. De er familieorienterede og loyale og undgår store dramaer og ubehagelige situationer. De er meget godhjertede. Repræsentanter for dette tegn er ægte moderlige (eller faderlige) typer, der forsvarer og beskytter deres kære. Hvis du kan håndtere deres sentimentalitet, kan du forvente et intimt, fredeligt og idyllisk forhold. De foretrækker normalt stærkere personlighedstræk for at balancere deres generthed. Men pas på! De er mere forsigtige end nogensinde før, før de tog for meget initiativ! Sikkerhed og ro er øverst på rangstigen for dem.

Krebsen og sundhed

Selvom de ikke er specielt livlige eller mobile, trives de som vandvæsner bedst i et vandmiljø. Folk født i dette stjernetegn er meget omhyggelige med at forberede deres kost og dens kvalitet. De kan lide fisk og skaldyr, og grøntsager som agurk, salat, kål og kartofler er nu almindelige i deres kost. De kan lide saftige frugter som melon, druer og kokosnødder. Af krydderier og smagsstoffer er sennep, timian, salvie, vanilje og kanel de mest almindelige. Smagsmæssigt tiltrækkes de af cremet og mælkeagtig smag, eventuelt med en let salt smag.

Af alle diæter er en fælles diæt nok den mest effektive for dem.

Krebsen og livsstil, rejser

Deres hjem er fyldt med dekorative smykker, der ofte virker værdiløse for andre. De lægger mange kræfter i at dekorere deres hjem og gøre dem smukke. De kan godt lide at gå ud nogle gange og især for at slappe af på stranden eller på en ferie ved havet. De er interesserede i alt, hvad der er smukt, og deres største ønske er at gøre sig selv og deres kære komfortable og trygge.

Horoskop for i gårDagens horoskopHoroskop for i morgen


reklame