Horoskop - Tyren

Hvad er Tyrens egenskaber?Element: jord

Planet: Venus

Farve: rødlig orange

Sten: lazurit (nyttige sten: smaragd, safir, rosenkvarts, turkis, akvamarin)

Mennesker født under Tyrens tegn er venlige, omsorgsfulde og filosofiske mennesker, der tænker sig om to gange, før de reagerer på noget. Deres måde at tænke på er baseret på ro og at holde fast i det, de er vant til. Derfor kan de ikke lide pludselige ændringer. På grund af disse grundlæggende egenskaber står de fast og stædigt ved deres principper. De har svært ved at danne venskaber, men når de kan lide nogen, bliver de hos ham eller hende til det sidste.


Tyren og kærlighed

Når de er forelskede, vil de ikke forhaste sig og kan vente længe på den rigtige person, hvis det er nødvendigt. Deres tilsyneladende tilbageholdne holdning er ikke, fordi de vil have det sådan. Det er fordi de færreste kan vente på, at de åbner sig og accepterer deres til tider noget overdrevne materialisme. De er romantiske sjæle, der foretrækker intime, sofistikerede steder og ikke har nogen foragt for luksus. De kan drikke lækre drinks og spise gourmetsnacks indtil daggry uden at blive forstyrret.

De er normalt selv gode kokke, og takket være deres tålmodighed er de ikke bange for nogen gastronomisk udfordring. De har en usædvanlig god sans for raffinement og for at skabe et sofistikeret miljø. Deres materialistiske tilgang kan dog ofte give indtryk af, at de kun er interesserede i penge, men det er ikke helt rigtigt. De er bare fremtidsorienterede og foretrækker rigere partnere og venner for sikkerheden, især i dating- eller bekendtskabsfasen.

Tyren og sundhed

Deres fordøjelse er stille og relativt langsom på grund af deres livsstil og natur. Når det kommer til mad, foretrækker de tunge, mættende og velsmagende måltider. De kan godt lide desserter, og derfor er der mange lidt overvægtige blandt dem. Deres yndlingskød er oksekød, og deres yndlingsgrøntsager er ærter, spinat, tomater og kål. De er også meget glade for frugt og foretrækker stærkere smage som bananer, appelsiner, hindbær, kirsebær og blommer. Nellike, mynte og persille er gode krydderier.

Hvis de er på diæt, er en fælles diæt som regel mest effektiv.

Tyren og livsstil, rejser

Deres hjem kan nogle gange virke lidt forældet, fordi de er knyttet til deres genstande, minder og traditionalisme. På trods af dette er de meget hjemlige. De er familieorienterede mennesker, som ikke stopper, før de kan give deres kære økonomisk sikkerhed og stabilitet, og det opnår de gennem vedholdenhed. De kan sjældent lide at gå ud. Når de gør det, søger de behagelige ture og intime steder, som de gerne vender tilbage til senere for at slappe af. Altså hvis de kan lide dem.

Horoskop for i gårDagens horoskopHoroskop for i morgen


reklame