Horoskop - Vægten

Hvad kendetegner tegnet Vægten?Element: luft

Planet: Venus

Farve: mørkegrøn

Sten: smaragd (nyttige sten: opal, safir, jade, jaspis, malakit, kalcedon, røgkvarts)

De grundlæggende kendetegn ved mennesker født under Vægtens tegn er: et ønske om harmoni, balance og en raffineret følelse af diplomati i forhold. Nogle gange har de en tendens til at overdrive disse ting til det punkt, at de er snobbede. De viger tilbage for direkte konflikter og foretrækker i sådanne situationer at ærgre sig og trække sig tilbage i stedet for at lade sig påvirke af følelser. Det betyder ikke, at det ikke koger op indeni dem, men de forsøger at bevare roen udadtil, så andre ikke generer dem. Indadtil er de nidkære, ustabile mennesker, der ofte udskyder deres ansvar i håbet om, at alt ordner sig.


Nogle gange har de svært ved at træffe beslutninger om følsomme spørgsmål, fordi de overvejer for mange ting, før de tager et skridt, de synes er rigtigt. Derudover kan de være anspændte, selv når det ikke er tydeligt, og det kan nogle gange føre til pludselige og voldsomme udbrud, der kan være overraskende for dem omkring dem. De kan dog ikke blive vrede længe og har svært ved at indrømme deres fejl.

De er populære blandt dem omkring dem, fordi deres venlige og engagerende opførsel simpelthen er charmerende og elegant, og for at gøre tingene værre, har de en fremragende sans for humor, selv i de mest uhyrlige og desperate situationer. De har det bedst i selskab og længes efter at blive lyttet til og passet på. Til gengæld er de betænksomme og generøse, men det betyder nogle gange, at de ikke ved, hvordan de skal styre deres økonomi godt.

Vægten og kærligheden

I deres privatliv kan de lide enkle, lykkelige forhold og undgår at tage store beslutninger. De er dog loyale og kærlige, og hvis de finder en partner, der bringer dem i balance med sig selv, bliver de hos ham eller hende, selvom forholdet ikke er helt ideelt.

Vægten og sundhed

Deres kost fokuserer også på harmoniske cravings med en ekstrem appetit på slik. De foretrækker ikke en bestemt type kød, men derimod en bestemt portion af alt, som hverken er for tør eller for fed. Blandt grøntsager er ærter, asparges, tomater og soja særligt gode for fordøjelsen. De kan lide mange slags frugter. For eksempel bananer, kirsebær, blåbær, pærer, hindbær og dadler. Krydderier, der ligger deres hjerte nært, omfatter estragon, salvie, nelliker og dild.

Hvis de er på slankekur for at tabe sig, er en diæt, der indeholder nok væske, bedst egnet til dem.

Vægten og livsstil, rejser

Vægtens hjem er æstetisk tiltalende, indbydende og beroligende. De bor sjældent alene, og et socialt liv er en dyd for dem. Når det kommer til rejser, foretrækker de skovmiljøer og frodige landskaber.

Horoskop for i gårDagens horoskopHoroskop for i morgen


reklame