Horoskop - Stenbukken

Hvad er kendetegnene ved Stenbukken?Element: jord

Planet: Saturn

Farve: blå-lilla

Sten: onyx (nyttige sten: diamant, røgkvarts, månesten, sort turmalin, granat, tigerøje)

Stenbukkene er i starten tilbageholdende, utilgængelige og skeptiske over for deres omgivelser. De er ret materialistiske, sparsommelige og kan lide at skjule deres privatliv for andre. Paradoksalt nok vil de dog først vide alt om alle. Mange gange er de usædvanligt grådige og kolde, men inderst inde er de meget følsomme. De tænker hvert trin grundigt igennem.


På trods af at de er en smule pessimistiske inderst inde, har de en ekstraordinær evne til modstandskraft, som de ofte har brug for i livet, fordi de kan lide at være uafhængige af andre, så de vælger nogle gange den sværere vej. Selvom de er sociale mennesker med en god sans for humor, har de svært ved at danne nye venskaber. I første omgang er deres initiativ hovedsageligt baseret på nysgerrighed og der går lang tid før de kan vise stærkere følelser i et forhold, hvilket skyldes deres afvisning og konstante mistænksomhed.

De er sultne efter kærlighed De plages af frygten for skuffelse på grund af forræderi, som de har meget svært ved at bære, og som de ikke kan glemme i mange år. De er pålidelige, når det kommer til familieliv, de tager ikke beskidte ting op og er en stærk støtte for deres kære, men alt dette sker et sted i stilhed, i baggrunden.

Stenbukken og kærligheden

De er også fjerne forelskede, kolde personligheder, som har svært ved at udtrykke deres følelser. Mange gange sker det, at de foretrækker at flygte fra deres følelser for at arbejde. Samtidig er de høflige og heroiske typer, der altid forsøger at give deres kærlighed det bedste af alt. Deres eneste svaghed i denne henseende kan være, at de er tilbøjelige til at gifte sig af materialistiske og praktiske årsager, som kan påvirke deres forhold.

Stenbukken og sundhed

Deres fordøjelse kan betragtes som langsom, hvilket gør det relativt svært for dem at komme i form. Deres yndlingskød er lam og svinekød, og deres yndlingsgrøntsager er peberfrugt, auberginer og asparges. Meloner, æbler og nødder er bedst for deres fordøjelse. Da de kan lide bitter og sur smag, er anis, persille, salvie og muskatnød de bedste krydderier.

De reagerer bedst på vægttab, hvis de spiser en fælles kost i 90 dage.

Stenbukken og livsstil, rejser

Stenbukkens hjem er lyst, luftigt, rummeligt og har små, men praktiske møbler. De kan godt lide at planlægge deres rejser på forhånd, og hvis alt er arrangeret i tide derhjemme, føler de sig godt tilpas på deres rejser. De foretrækker rolige og fredelige steder, såsom bjergrige områder eller stille klippestrande. Den egentlige afslapning for dem er, at de ikke skal gå meget, så de kan ikke lide lange ture med meget gang.

Horoskop for i gårDagens horoskopHoroskop for i morgen


reklame