Horoskop - Skytten

Hvad kendetegner tegnet Skytten?Element: ild

Planet: Jupiter

Farve: kongeblå

Sten: turkis (nyttige sten: safir, azurit, kalcedon, sodalit, blå kvarts)

Skytten er en livlig, nysgerrig, livlig og naturlig person, der er selvstændig, selvstændig og modig. Deres adfærd er venlig og oprigtig, men nogle gange så direkte, at de nemt kan støde andre. Dette giver dem dog ikke noget varigt ubehag, da deres behagelige personlighed faktisk letter spændingerne.


De er rigtige vagabonder, har masser af energi og får nemt venner. De har dog ikke den bedste sans for timing, så de kommer ofte for sent, uanset hvor meget de prøver. De frygter engagement og ansvar, og hvis de kan, løber de straks væk fra situationer, der involverer dem på denne måde.

De er ekstremt taktfulde, og selv når de åbenlyst bliver snydt eller angrebet, udtrykker de ikke deres utilfredshed direkte, men med små stik i form af små ubehagelige fraser. De bliver kun uhøflige, når de er uhøflige, men så undgår de store verbale slagsmål. De er grundlæggende filosofiske, tiltrukket af det abstrakte, det uforståelige og det spirituelle, som nogle gange distraherer dem så meget fra virkeligheden, at deres omgivelser må hjælpe med at trække dem ned fra skyerne.

Skytten og kærlighed

Også i deres privatliv er det afgørende for dem at bevare deres uafhængighed. Paradokset er dog, at de er meget støttende over for deres partner, selv på måder, der måske ikke er indlysende ved første øjekast. De er ikke de mest romantiske af mennesker, der foretrækker uformelle forhold med afslappede samtaler, og det er, når deres kærlighed er frugtbar.

Skytten og sundhed

Skytten er et aktivt og livligt tegn, der altid har tid til at holde sig i form og sund, for eksempel ved at dyrke forskellige udfordrende sportsgrene. Når det kommer til kød, er svinekød bedst for dem. Fra grøntsager, bønner, ærter, sojabønner og artiskokker. Deres yndlingsfrugter er mango, figner og dadler. Da de kan lide krydret og orientalsk mad, er mynte, persille, citrongræs og dild bedst egnede til dem. De afviser heller ikke slik.

Hvis de følger en diæt, har de gavn af Atkins diæten.

Skytten og livsstil, rejser

Herhjemme foretrækker de et stort og rummeligt miljø, gerne med have og masser af grønt. Da de er født vandrere, kan de godt lide at rejse og gå ud, hvor de vil. For dem er det vigtigste at have godt selskab og ikke at sidde derhjemme og sidde på numsen. At vandre til fjerne lande er lige så tiltalende for dem som en aftengrill i nabohuset, hvilket, hvis det stod til dem, ville resultere i en frugtbar samtale, der varer til morgenen.

Horoskop for i gårDagens horoskopHoroskop for i morgen


reklame