Horoskop - Løven

Hvad kendetegner Løvens tegn?Element: ild

Planet: Sol

Farve: gul

Sten: diamant (nyttige sten: rav, rubin, turmalin, bjergkrystal, citrin, lapis, sardonyx, aventurin)

Løver er en dominerende type mennesker, der er skabt til at blive kurtiseret og beundret. De søger udfordringer overalt og kan lide at vinde mere end noget andet. I de fleste tilfælde forsøger de dog ikke at opnå dette gennem grove metoder, men på en ren og direkte måde. De er generelt kærlige og forstående mennesker, hjælpsomme og generøse. Du kan prøve at bringe dem ud af balance, men når du gør det, vil de ikke skjule deres meninger et øjeblik og angribe dig direkte. Dette er også en af deres mest ugunstige egenskaber, da de ofte kan skade mennesker, som de aldrig havde til hensigt at skade.


Luksus, glamour og popularitet er løvernes virkelige verden. Det er derfor, de ofte er skuespillere, gamblere eller endda berømte berømtheder. Deres optimistiske livssyn og stærke karisma kan fange næsten enhver. De kan ofte overdrive og vise sig frem, men indeni kan de kæmpe med følelsen af mindreværd. De er ekstremt målorienterede i deres arbejde og karriere og kræver konstant ros og anerkendelse.

Løven og kærlighed

I forhold er de ekstremt intense og lidenskabelige. De kan elske med et stort hjerte, men har brug for deres partners påskønnelse og kærlighed til gengæld. Han er besiddende og hader rivalisering, men er generøs, hjælpsom og givende. Selv når han er skuffet, er han ikke vred og forlader forholdet med hovedet højt og stolt.

Løven og sundhed

Løven har et hurtigt fordøjelsessystem og fremragende vitalitet. De er kødædende. De er særligt glade for vildt, fjerkræ og fisk, så de har masser at vælge imellem. Blandt grøntsagerne kan de godt lide kålrabi, aubergine og græskar, men de kan også lide oliven. Frugt er normalt det "kongelige" æble, appelsiner, citroner og ananas. Som ægte gourmeter kan de især lide stærke, nogle gange alt for krydrede aromatiske smage, så deres yndlingskrydderier er anis, koriander, nelliker, ingefær og basilikum.

Hvis de ønsker at komme i form, er en nærende, men velkontrolleret kost den bedste vej at gå.

Løven og livsstil, rejser

Frem for alt er hans hjem et alter for raffinement, og han sparer ingen udgifter på unikke, storslåede møbler - det er deres kongelige palads! Da deres planet er solen, foretrækker de solrige hvide sandstrande og svimlende bjergtoppe på ferien, for lad os ikke glemme, at de kan lide at slappe af, tage udfordringer op og nyde luksus! Derfor er det bedst at overraske dem ved at booke et luksushotel eller en luksusmiddag.

Horoskop for i gårDagens horoskopHoroskop for i morgen


reklame